Laatste nieuws


2022

1 oktober

13 van de 14 pups hebben een fantastisch nieuw gezin/baasje gekregen! Een super avontuur met Kaluga haar eerste nest met Vard en we zullen alle pups nog vaak zien. We kijken er naar uit ze te zien groeien en ontwikkelen.

1 aug

We hebben 14 pups in huis! Het zijn 8 teefjes en 6 reutjes, allemaal prachtig en gezond. Moeder Kaluga doet het super, ze is rustig en beschermend en blijft dichtbij haar pups. 

10 juli

Jana heeft op de show in Duitsland haar laatste punt gehaald voor haar Duits kampioenschap. Superblij mee!

2 juli

Gisterochtend hebben we de dracht echo laten maken bij de dierenarts. Zoals we al vermoeden is Kaluga drachtig en ziet alles er goed uit. We zijn erg blij om pups van Kaluga en Vard te mogen ontvangen rond 2 augustus. Met Kaluga zelf gaat het erg goed, ze slaapt veel, eet goed maar is af en toe wat misselijk.

27 juni

We hebben vakantie in Italie dus lekker uitrusten en voor wie wil zwemmen, het meer in.

20 juni

Afgelopen weekend deden Jana, Kaluga en Matong mee aan 3 shows in Zwitserland Aarau. Eigenlijk veel te warm met 35 graden voor een buitenshow dus het was oppassen! Matong is al 11 jaar dus die kan niet te lang meer in de hitte lopen. Al met al hebben de honden het super gedaan met Kaluga een extra titel ‘Alpensieger’ en Matong ‘Veteransieger’. Nu vakantie in Italië en rust voor iedereen.

1 juni

Kaluga heeft gister een ‘date’ gehad met Vard, een bijzonder lieve, rustige en zelfverzekerde mooie reu. Meer informatie op de Puppy’s pagina. We hopen dan ook begin augustus Kaluga haar eerste nestje te mogen verwelkomen en zullen over 4 weken een echo laten maken. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een pup van Kaluga graag even contact opnemen. Als alles goed gaat verlaten de pups in de laatste week van september ons huis.

1 mei

Kaluga is Nederlands Kampioen geworden, echt super blij zijn we!

26 april

Afgelopen weekend zijn we naar Parijs geweest waar de Franse kampioenschappen waren en de EDS Parijs. Ons ‘oudje’ Matong stal de show en werd Veteran Latin Winner op 11 jarige leeftijd bij keurmeester Orit Nevo! Wat vind Matong het nog gezellig met ons mee te reizen. Dochters Jana en Kaluga kregen een Uitmuntend en Jana werd 4e op de zaterdag.

7 februari

We zijn met Jana, Kaluga en Matong een weekje naar solden waar iedereen geniet van de sneeuw. Tinkerbell logeert in Haren, haar vaste oppas adres waar ze ook van geniet.

3 januari

Het jaar is voor ons begonnen in Budapest: Jana, Kaluga en Matong deden mee op de EDS en aansluitende shows. Daarnaast hebben we gezellig een korte vakantie gehad in deze prachtige stad. Kaluga werd op de Hungariun Winner res CAC in de open klas en Jana werd op de EDS res CAC in de open klas. Matong vind alles super en is voor een bijna 11 jarige teef nog in super conditie. Ze kreeg op allevier shows een Uitmuntend met plaatsingen.

 

2021

4 oktober

Jana, Kaluga en Matong hebben afgelopen week met de baasjes doorgebracht in Brno Tsjechië. I.v.m. de World Dog Show hebben we 4 show dagen bezocht en dat was niet alleen super gezellig maar ook succesvol met mooie plaatsingen voor alle drie honden.

11 september

Vandaag was er RRCN Clubmatch en Matong werd beste Veteraan, wat had ze er weer plezier in om samen met me door de ring te rennen! Haar kinderen en kleinkinderen deden mee en we zijn trots op hun allemaal!

20 augustus

Na de vakantie in Italie hebben we aansluitend de German Winner Show in Gelsenkirchen bezocht. Matong werd ‘German Veteran Winner’ en Kaluga Reserve CAC in de open klas! Een leuke middag met mooi weer en een goede organisatie gezien de huidige maatregelen met Corona.